Akçakale Belediyesi'nden yetim çocuklara bayram hediyesi


Şanlıurfa'nın Akçakale Belediyesi, yaklaşan kurban bayramı öncesi ilçede bulunan yetim ve öksüzlere bayramlık giysi ve çeşitli oyuncaklar dağıtarak çocukları sevindirdi.

Daha önce belediye personelleri tarafından belirlenen çocuklar için hazırlanan bayramlıklar Akçakale Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, Eşi Ayşenur Ayhan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Araştırma Tanıtım ve Belediye İçi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanı Recep Tezcan'la beraber belirlen adreslere tek tek giderek öksüz ve yetim çocuklara bayramlık giysi, oyuncak, ailelerine ise gıda ve temizlik kolileri teslim ettiler.

Kurban bayramı öncesi yapılan bu yardımlarla ilgili Belediye Başkanı Abdulhakim Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı öncesinde yardımları ulaştırmaya çalıştıklarını belirterek, "Keşke çocukların anneleri, babaları hayatta olsaydı ve biz bu yardımı yapmasaydık. Çocuklarımızın vefat eden anne ve babalarına Allah'tan rahmet diliyorum. Kurban Bayramı'nın tüm İslam alemine barış getirmesini temenni ediyorum." diye konuştu.

Başkan Ayhan ayrıca, yardımlara katkı sunan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ekibine teşekkür etti. CİHAN
<< Önceki Haber Akçakale Belediyesi'nden yetim çocuklara bayram hediyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER