'Akıl Oyunları Şenliği' düzenlendi


Adana Özel Burç Vural İlkokulu ve Anaokulu, bu kez öğrenci ve velilerini Akıl Oyunları Şenliği'nde buluşturdu. Bu yıl 2'ncisi düzenlenen Akıl Oyunları Şenliği'ne öğrenciler kadar veliler de büyük ilgi gösterdi. Gün boyu süren şenlikte öğrenciler, anne ve babalarıyla birlikte keyifli bir hafta sonu tatili geçirdi.

Çocuklarını gönül rahatlığı ile Özel Burç Okulları'na teslim ettiklerini belirten veliler, "Çocuklarımıza verilen eğitimin kalitesini gördükçe çok mutlu oluyoruz. Evlatlarımız burada bilimin ışığında, dünyadaki son gelişmeler dikkate alınarak, evrensel değerlere uygun olarak eğitiliyorlar. Bu nedenle çocuklarımızla bu kadar yakından ilgilenen, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaya çalışan öğretmenlere teşekkür ediyoruz." diye konuştu.

Özel Burç Vural İlkokulu ve Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, 'Akıl Oyunları'nın çocukların zihinsel gelişiminde çok önemli olduğunu vurguladı. Çocukların zihinsel gelişimine küçük yaşlardan itibaren önem verilmesi gerektiğinin bilincinde oldukların ifade eden Başol, şunları kaydetti: "Bu nedenle 'Akıl Oyunları' bizim için çok önemli. Bu tür faaliyetlerle çocuklarımızı başarıya götürecek yol haritalarını çizmiş oluyoruz. Çünkü 'Akıl Oyunları' çocuklarımızın matematik, fizik, biyoloji ya da coğrafya derslerini daha iyi anlayabilmeleri ve kavrayabilmeleri için onlara gerekli olan bazı görsel algı, fiziksel beceri, denge, üretkenlik ve düşünme becerilerini kazandırıyor. Ayrıca Akıl Oyunları, çocuklarımızın dikkatini tamamen toplamayı başardığı için yavrularımızın bazı kural, bilgi ve dengeleri çok iyi kavramasını kolaylaştırıyor. Böylece öğrencilerimizin gelecekte elde edeceği başarıların temelini küçük yaşlarda atmış oluyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber 'Akıl Oyunları Şenliği' düzenlendi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER