Akmilisler zemin hazırlıyor

Akmilislerin yaptığı her eylem sonrasında Hükümet büyük bir adım atıyor. Akmilisler zemin hazırlama göreviyle işbaşında.

samanyoluhaber.com

Akmilisler zemin hazırlıyor

Akmilislerin yaptığı her eylem sonrasında Hükümet büyük bir adım atıyor. Akmilisler zemin hazırlama göreviyle işbaşında.

Ahmet Hakan’ı döven sabıkalı tiplerin “reisli” savunmasıyla Doğan Grubu’nun hizaya gelmesi...

Hizaya bir türlü gelmeyen Can Dündar’ın sabıkalı tiplere kurşunlatılarak ülkeyi terk etmek zorunda bırakılması. Tetiği çekenlerin ifadelerindeki “reis” aşkı….

Hala Saray’ı eleştirmeye devam eden CHP’nin Genel başkan yardımcısının sabıkalı tiplere vurdurtulması. Kurşun yağdıran saldırganın “reis” için yaptığını açıklaması….

Erdoğan’ın Sedat Peker ve benzeri tipleri neden resepsiyonlara davet ettiği, 15 Temmuz sonrası döner bıçaklarıyla sokağa çıkanlara, neden “Hazır olun, daha nokta koymadık, virgül koyduk” dediğini ortaya çıkartıyor.

Hükümet yapılacak her hamleden önce “zemin” oluşturmak için kendi milis güçlerini kullanıyor. Aslında Veli Küçük’ten müsemma oldukça tanıdık bir yöntem bu.

İFADE DEĞİL MESAJ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan’ı vuran Alparslan Sargın, basına jet hızıyla servis edilen ilk ifadesinde, şunları söylemişti: "Arkadaşımla birlikte yemek yiyorduk. Bülent Tezcan ve yanındakiler de aynı mekana geldi. Çok yakın oturuyorduk. Bülent Tezcan, Cumhurbaşkanı hakkında konuşuyordu. O sırada aklıma HDP Kongresine katıldığı ve saygı duruşunda bulunduğu geldi. Dayanamadım ve yanına gittim, ’Reis hakkında düzgün konuş’ dedim. O da bana ters bir cevap verdi ve ben ateş ettim. Alkollüydüm." 

Ardından da ekliyor “HDP’ye destek verenin sonu böyle olur”

ZEMİN OLUŞTU

“Reis” aşığı Akmilis’in sıktığı kurşun ve akıttığı kanla oluşan zeminin ardından ne mi oldu? HDP’nin Diyarbakır Belediye Başkanı dahil üç kilit ismi tutuklandı. Öncesinde sıkılan kurşunlarla muhalefete “HDP’ye destek vermeyin” mesajı iletilmişti zira.

Zeminin üzerine inşa edilen ikinci adım ise Cumhuriyet Gazetesi’ne operasyondu. Gerekçe aynıydı; “PKK’ya destek olmak”…

ÖRTÜŞME

Tetiği sıkanların ifadelerine bakıldığında Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı konuşmalarla örtüşme açıkça görülüyor.

Saldırgan diyor ki; "HDP’ye destek verenin sonu böyle olur"

Tıpkı Erdoğan’ın dediği gibi, tıpkı HDP haberleri yaptığı için Cumhuriyet Gazetesi’ni basan savcının açıklamasında dediği gibi.

AktifHaber
<< Önceki Haber Akmilisler zemin hazırlıyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER