AKP Genel Başkan Yardımcısı'ndan şaşırtan benzetme

AKP Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Türkiye’nin dünyanın her yerinde var olduğunu söyledi. Erdem, “Aldığımız uçaklara karşı çıkıyorlar. Cumhurbaşkanı’nın niye özel uçağı olsun? Başbakan’ın niye özel uçağı olsun? Bakın ben size söyleyeyim. Bakanların da özel uçağı olacak. Olacak, olmak mecburiyetinde. Çünkü Türkiye’yi başka türlü büyütemezsin ki!" dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı'ndan şaşırtan benzetme

Fatih’te Derviş Ali Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda gözaltına alındıktan sonra serbest kalan Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve partililer katıldı. 

"BAKANLARIN DA ÖZEL UÇAĞI OLACAK"
Türkiye’nin dünyanın her yerinde var olduğunu kaydeden Erdem, “Onun için de bakın, aldığımız uçaklara karşı çıkıyorlar. Cumhurbaşkanı’nın niye özel uçağı olsun? Başbakan’ın niye özel uçağı olsun? Bakın ben size söyleyeyim. Bakanların da özel uçağı olacak. Olacak, olmak mecburiyetinde. Çünkü Türkiye’ni başka türlü büyütemezsin ki! Yani seferlere uygun olarak Başbakan’ın gittiğini düşünün. Bakanlar zaman zaman gidiyorlar, devlet uçaklarını kullanıyorlar. Ben öyle bakan biliyorum ki, sabah kahvaltıyı Bakü’de yapıyor, öğlen yemeğinde Kazakistan’da oluyor, akşam da Avrupa’nın bir ülkesinde oluyor. Niye? Türkiye artık dinamik. Türkiye’nin etrafında partimiz olduğu gibi iktidarımız da dünyanın her tarafında.” dedi. 

‘AK PARTİ’DEN KORKUYORLAR, CHP’YE, MHP’YE, HDP’YE OY VERİYORLAR’

AK Parti dışındaki partilere oy verenlerin korktuğunu söyleyen Erdem, “Bugün CHP’ye oy verenler, CHP’den mutlu oldukları için değil, MHP’ye oy verenler MHP’den mutlu oldukları için değil. Bir şey bekledikleri için değil. HDP’ye oy verenler bir şey bekledikleri için değil. Tek şeyleri, AK Parti’den korkuyorlar. Tayyip Bey’den korkuyorlar. Ne yaptık da korkuttuk? Yalan söylüyorlar. Oturuyorlar, bunlar varya bunlar diye başlıyorlar, korku şey yapıyorlar. Halbuki AK Parti’ye oy vermemek, kendilerine oy vermemektir. Komşularını tek tek ikna edeceksiniz. Dünyanın haritası yeniden çiziliyor. Harita çizilirken Türkiye’yi zayıflatmak istiyorlar. AK Parti, Anayasa’yı değiştirecek kadar güçlü olarak gelirse dünyanın yeni haritası çizilirken, Türkiye aktif olacak. Bu seçim bu kadar önemli.” şeklinde konuştu. 


<< Önceki Haber AKP Genel Başkan Yardımcısı'ndan şaşırtan benzetme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER