AKP'de karar alınmış, kılıf hazırlanıyor: Ölene kadar Erdoğan'la devam

AKP'li Mustafa Elitaş, Erdoğan'ın "Son seçimim" sözleriyle ilgili "Biz liderimizle ölüm bizi ayırıncaya kadar devam etmek isteriz" dedi.

SHABER3.COM

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TÜGVA temsilcilerine yaptığı konuşmada, "Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim, çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak" demişti.

Cumhur İttifakı Kırşehir Belediye Başkanlığı seçim ofisini ziyaret eden AKP Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Erdoğan'ın açıklamalarını değerlendirdi.

"MİLLET İSTERSE..."
Elitaş, Erdoğan'ın açıklamasını; "Siyasete nasıl devam edileceği konusu halkın gönüllerinin işidir. 23 yıldır beraber çalıştığımız, yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğumuz, vatandaşla kucaklaşan, vatandaşın gönlüne girmeyi olağanüstü şekilde bilen, belki dünya tarihinde olmayan, her girdiği seçimi kazanan bir liderle beraber olmak bizim için çok büyük bir şeref. Şu anda bildiğiniz gibi Sayın Cumhurbaşkanımızın 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Anayasa gereği üçüncü kere aday olması mümkün değil. Millet isterse, 'Tayyip Erdoğan devam etsin' diye isterse, o konuda siyaset üzerine baskı yaparsa, siyaset kurumu da bu konuyla ilgili bir kanaat oluşturursa biz liderimizle ölüm bizi ayırıncaya kadar devam etmek isteriz" ifadelerini kullandı.
<< Önceki Haber AKP'de karar alınmış, kılıf hazırlanıyor: Ölene... Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER