AKP'li o vekil şimdi de korumalarına vatandaş dövdürdü

İlginç söylemleriyle dikkatleri üzerine çeken AKP Çankırı milletvekili ve 2. sıra adayı Hüseyin Filiz, memleketinde kendisini eleştiren vatandaşı korumalarına dövdürdüğü iddia edildi.

AKP'li o vekil şimdi de korumalarına vatandaş dövdürdü

İddiaya göre, AKP Çerkeş seçim bürosu açılış töreni için ilçeye giden AKP milletvekili Hüseyin Filiz'e tepki gösteren İsmail T. isimli vatandaş korumalar tarafından tartaklandı.

Milletvekili Hüseyin Filiz'in korumaları tarafından dövüldüğünü iddia eden İsmail T. yerel internet sitesi Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Çarşı içerisinde benim de bulunduğum yere sayın milletvekili geldi. Herkes ayağa kalkarak hoşgeldin dedi. Ben de kendisiyle tokalaştım. Sonrasında da 'Hoşgeldin, önce pisliklerini temizle sonra oy iste' dedim. Böyle söyledikten sonra iki koruma gelerek bana saldırdı. Vücuduma ve yüzüme aldığım yumruklar sonucu Çerkeş Devlet Hastanesi Acil Servisine giderek rapor aldım" dedi.

"HIRSIZ DESEYDİNİZ DAHA MI İYİYDİ?"

AKP'nin Çankırı'da 2. sıradan aday gösterdiği Hüseyin Filiz, 1. sıradan aday gösterilen M. Emin Akbaşoğlu için il dışından geldiği yönündeki eleştiriler üzerine "İçimizden gelseydi de sizler 'hırsız' deseydiniz daha mı iyi olacaktı?" şeklinde ilginç bir ifade kullanarak gündeme oturmuştu. 

Filiz konuşmasında, "Muhammet Emin abimiz yerine, yanımızda, muhalefetin 'işte şunu yedi, bunu yedi, şöyle yaptı, böyle yaptı' dediği bir aday olsaydı daha mı iyi olacaktı? Ama bunu diyemeyecekler. Sıfır kilometre araba gibi, pırlanta bir şekilde geldi. Kol kola gireceğiz. En ufak uyumsuzluk olmayacak. Çankırı da bunu duymayacak. MHP'liler 'dışarıdan geldi' diyor, içimizden gelseydi de sizler 'hırsız' deseydiniz daha mı iyiydi? Biz kenetlenerek memleketimize hizmet edeceğiz, hizmeti de Rabb'im iktidar olana nasip ediyor." ifadelerini kullanmıştı.
<< Önceki Haber AKP'li o vekil şimdi de korumalarına vatandaş dövdürdü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER