AKP'yi %39 bulan anket şirketi çalışanlarına gözaltı

Son yaptığı ankette AKP'yi %39.2 bulan Gezici araştırma şirketinin sahada çalışan anketörleri Ümraniye'de gözaltına alındı

AKP'yi %39 bulan anket şirketi çalışanlarına gözaltı

AKP'yi %39 olarak bulan Gezici anket şirketi çalışanları gözaltı şoku yaşadı. Murat Gezici'nin sahibi olduğu Gezici Araştırma şirketinin sahada çalışan anketörleri gözaltına alınmasının ve daha sonra iki çalışanının serbest bırakılmasının ardından Murat gezici twitter hesabından şu mesajları paylaştı:

Benim mesai arkadaşlarım, kardeşlerim sahipsiz değil.. Bunun bilinmesini arzu ederim. Yağmur ve Emre dışarda, Emniyete resmi evraklarımızı sunduk. @geziciarastirma araştırma yapmaya devam ediyor. 12-13 Eylül tarihinde, 36 ilde yapılan anket çalışmamızın sonucunu 21 Eylül saat 08:00 itibari ile @geziciarastirma adresinde yayınlıyoruz. Emniyet Personelin müdahalesi öncesindeki eğitim. Bugün 4. Leventdeki Bilek otelden görüntü saat 08.50 de.




Murat Gezici'nin sahibi olduğu Gezici Araştırma şirketinin sahada çalışan anketörleri gözaltına alındı
Gezici araştırmanın Twitter adresinden yapılan açıklamada ''Şu an Gezici araştırma şirketinin sahada araştırma yapan anketörleri gözaltına alınarak çalışmaları engelleniyor. Murat Gezici emniyete gidiyor'' ifadeleri kullanıldı

TWITTER'DAN DUYURDULAR



GEZİCİ ARAŞTIRMA'YI GEÇEN YIL MALİ POLİS BASMIŞTI

Geçtiğimiz Şubat ayında AKP'nin oylarının yüzde 40'in altına düştüğü şeklinde sonuç açıklayan Gezici Araştırma'ya mali polisler baskın Mali polislerin şirkete vergi incelemesi için gittiği binada arama yapılmış, eksik ve usulsüz evrak bulunmaması sebebiyle herhangi bir işlem yapılmamıştı.



SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber AKP'yi %39 bulan anket şirketi çalışanlarına gözaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER