Aktif Gençlik Merkezi'nin liseler arası futbol turnuvası yoğun ilgi görüyor


Samsun Aktif Gençlik Merkezi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvasında gençler hem spor yapıyor hem de sosyalleşiyor. İlk tur maçları tamamlanan turnuvanın finali mayıs ayı sonunda yapılacak.

İl merkezinde takım oluşturmuş olan tüm liselerden katılımın olduğu halı saha turnuvasına 16 takım başvurdu. İlk turda heyecanlı maçların yaşandığı turnuvanın finali mayıs ayı sonunda gerçekleştirilecek. Şampiyon olan ve dereceye giren takımlara çeşitli hediyelerin yanı sıra para ödülü verilecek.

Samsun Aktif Gençlik Derneği Başkanı Aydın Kurt, "Gençlik merkezi olarak tek faaliyetimiz futbol turnuvası değil. Bunun yanında ayrıca masa tenisi, satranç ve bilardo turnuvaları da düzenliyoruz. Bir de bağlama, gitar gibi müzikal anlamda da kurslar düzenliyoruz. Lisede öğrenim gören öğrencilere yönelik her türlü etkinliği sosyal proje kapsamında bünyemiz içerisinde yapmaya çalışıyoruz. Bir grup turnuvaya katılırken spor yapmak istemeyenler de gezilerimize katılıyorlar. Şu an bir grubumuz da Sinop ilini gezerek oranın tarihi ve doğal güzelliklerini yerinde keşfediyor." dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Aktif Gençlik Merkezi'nin liseler arası futbol turnuvası... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER