Alperen Ocakları'ndan AKP iddialarına sert tepki

Alperen Ocakları İl Başkanı Kürşat Mican, kendisini Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Manisa İl Başkanı olarak tanıtarak AKP'ye destek vereceğini açıklayan Ercan Çetinkaya'ya tepki gösterdi. Mican, bu gibi girişimleri bilinçli bir şekilde algı yürütme ve nemalanma çabaları olarak niteledi.

Alperen Ocakları'ndan AKP iddialarına sert tepki

Kürşat Mican medyada yer alan bazı iddialarla ilgili Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı'nda bir açıklama yaptı. Son 1 yıldır Alperen Ocakları Manisa İl Teşkilatı'na başkan ataması yapılmadığını belirten Mican, "Ercan Çetinkaya 1 yıl önce eski Alperen Ocakları Genel Başkanı Serkan Tüzün’ün görevden alınmasıyla Alperen Ocakları'ndan ayrılmış bir şahıs. Onlar kendilerine ayrı bir dernek kurdular. Yani 1 yıl önce bizden ayrılan bir insan çıkıp da Alperen Ocakları'nın adına bir açıklama yapıyor. Bu arkadaş çıkmış, biz davamızı bu zamana kadar yaşadık, yaşattık ve bundan sonra da AKP'de yaşatacağız diyor. Bizim gözlemlerimize göre bu arkadaşımız inanmış olduğu davayı zaten yaşamıyordu ve yaşatmak için de belirli bir mücadelesi yoktu." dedi.
 
Her seçim döneminde muhakkak birilerinin çıkıp ortalığı karıştırdığını vurgulayan Mican, algı yürütüldüğünü ve asıl amacın nemalanmak olduğunu söyledi. Ercan Çetinkaya'ya seslenen Mican, "Biz Muhsin Başkanımızdan davamızı böyle öğrenmedik. Muhsin Başkanımız partisini kurdu. Partisinin yanında Alperen Ocakları'nı kurdu. Her birisinin ayrı ayrı bir manası var. Bizim partimizin hilali İslamiyet'i, içindeki gülü de Peygamber Efendimiz'i (s.a.v) temsil ediyor. Biz bir fikir hareketeyiz. Gençlerimiz, ocaklarımız, her şeyi Allah için gözeterek vatanına, dinine, milletine sahip çıksın ve güzel bir yaşam sürsün diye Alperen Ocakları kurulmuştur." diye konuştu.
 
Alperen Ocakları’nın partisinin Büyük Birlik Partisi olduğunu dile getiren Mican “Bizim oyumuz da Büyük Birlik Partisi’nedir. Asla başka bir partiye oy vermeyiz.” dedi.

<< Önceki Haber Alperen Ocakları'ndan AKP iddialarına sert tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER