Amatör maçta kavga

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi 2'nci grup takımlarından Adıyaman 1954 Spor ile Karaköprü Belediyebpor arasında oynanan maç sonunda kavga çıktı.

Amatör maçta kavga

BAL Ligi takımlarından Adıyaman 1954 Spor ile Karaköprü Belediyespor, Atatürk Stadyumunda karşı karşıya geldi. İlk yarısı konuk Karaköprü'nün 1-0 üstünlüğü ile sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında Adıyaman ekibi bulduğu goller ile karşılaşmayı 2-1 kazandı.


Maç sonunda ise iki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışma, sahaya inen taraftarların da müdahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Kısa süreli kavga, stadyumda bulunan polislerin müdahalesiyle sonlandırıldı.


Adıyaman ekibinin taraftarları ise stat dışında bir süre takımları lehine sevgi gösterisinde bulundu.

Taraftarlar arasında kavga

PTT 1'inci Lig takımlardan Kardemir Karabükspor kendi evinde Adana Demirspor ile karşılaştı. Maç öncesi karşılaşmanın oynanacağı Dr. Necmettin Şeyhoğlu stadyumuna giden iki takımın taraftarları arasında sözlü atışmalar yaşandı. 



Tartışmanın daha da büyümesi üzerine taraftar grupları birbirlerine taşlarla saldırdı. İki takımın taraftarları arasında yaşanan kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri kavga eden taraftarlara cop ve biber gazıyla müdahale etti. Olayların kontrol altına alınmasının ardından taraftarlar polis eşliğinde stadyuma götürüldü. Kavgada yaralanan bazı taraftarlar 112 Acil ambulanslarıyla kaldırıldıkları Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

<< Önceki Haber Amatör maçta kavga Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER