Ankara'da hayatını kaybeden Vanlı Ramazan Tunç toprağa verildi

Ankara'da hayatını kaybeden Vanlı Ramazan Tunç toprağa verildi

Ankara'da meydana gelen terör saldırısı sonrası hayatını kaybeden Ramazan Tunç, memleketi Van'ın Bahçesaray ilçesinde toprağa verildi.

Ankara'da yapılmak istenen Barış Mitingi öncesi toplanma alanı olan Tren Garı önünde meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 24 Yaşındaki Ramazan Tunç'un cenazesi Bahçesaray'ın Cevizlibelen (Kisör) Köyü'nde toprağa veridi. Defin sonrası köy meydanına taziye çadırı kuruldu, baba Mehmet Tunç taziyeleri kabul etti. Aynı patlamada ağır yaralanan ve hastaneye kaldırılan Ümran Tekdağ'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Taziyeye gelen ve burada açıklamalarda bulunan HDP Van Milletvekili Adem Geveri, Ankara'da yaşanan patlamayı lanetledi. 7 Haziran seçimlerinden sonra Türkiye'de talihsiz bir sürecin yaşandığını ve bu sürecin getirmiş olduğu olaylardan dolayı her gün kurbanları karşılamak zorunda kaldıklarını anlatan Geveri, "Ankara da gerçekleşen tam bir vahşetti. Bu bombalamadan sonra Kürdistan'ın çok yerine şehit cenazesi gelmekte. Nitekim Bahçesaray da payını aldı. Çok değerli bir evladını aramızdan aldı. Çok üzgünüz, halkımızın tekrar başı sağ olsun." ifadelerini kullandı.

24 yaşındaki inşaat işçisi Ramazan Tunç evli ve 4 çocuk babasıydı.
CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da hayatını kaybeden Vanlı Ramazan Tunç toprağa... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER