Ankara'da üniversite öğrencileri kaza yaptı: 3 yaralı


Ankara'da, aynı istikamette seyir halindeki iki aracın çarpışması sonucu 2'si üniversite öğrencisi 3 kişi yaralandı.

Kaza, saat 22.00 sıralarında, Doğukent Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, içinde üniversite öğrencileri Cansın Ege Dikmen, Özay Öztürk ve Alper Topçuoğlu'nun bulunduğu 06 YHG 01 plakalı otomobile, 06 BE 9088 plakalı Murat Aytaç yönetimindeki otomobil çarptı. 06 YHG 01 plakalı araç, çarpmanın etkisiyle yol ortasındaki beton bariyerin üzerine çıktı. Diğer araç ise ters döndü.

Olay yerine polis, itfaiye ve ambulans ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan yaralı öğrencilerden birisi, bulunduğu yerden çıkarılıp ambulansa alındı. Bir öğrenci hafif yaralandı, diğeri ise kazadan yara almadan kurtuldu. 06 BM 9088 plakalı aracın sürücüsü Murat Aytaç da sağlık ekipleri tarafından ambulansta tedavi edildi. Öğrencilerin bulunduğu araçtaki LPG'nin alev alıp patlamaması facianın önüne geçti.

Öğrencilerden Cansın Ege Dikmen, kaza anını şöyle anlattı: "Sol şeritten 80-85 kilometre aralığında gidiyorduk. Aracı ben sürüyordum. Arkadan bir tane far gördüm. Tahminimce 130-140 aralığında gidiyordu. Geldi bir anda vurdu ortaya savrulduk, ne olduğunu anlamadık. Öğrenciyiz. Çankaya Üniversitesi. Okuldan çıktık. 3 kişiydik. Bende bir şey yok Allah'a şükür." Polis kazayla ilgili inceleme başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'da üniversite öğrencileri kaza yaptı: 3 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER