Ankara'daki patlamada Kırşehir'den bir şehit var


Ankara'da dün akşam saatlerinde meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Astsubay İbrahim Baran'ın Kırşehir Kaman ilçesindeki baba ocağına şehit ateşi düştü.

Kaman'ın Başköy köyünde yaşayan Mustafa Baran'ı, terör saldırının ardından telefonla arayan yetkililer, oğlunun yaralandığını söyleyerek Ankara'ya gelmesini istedi. Şehit babası Mustafa Baran ve anne Ayşe Baran, Ankara'ya gittiklerinde oğullarının şehit olduğu haberini aldı.

Haberin babaevine ulaşması üzerine şehidin aile yakınları ve komşularının taziye için baba Mustafa Baran'ın evini ziyaret ettiği, eve ve Başköy Köyü Muhtarlığına Türk bayrakları asıldığı öğrenildi.

Ankara'da dün akşam saatlerinde meydana gelen terör saldırısında şehit düşen Astsubay İbrahim Baran'ın (42) evli ve 2 çocuk babası, ailenin en küçük evladı olduğu belirtildi. Şehidin cenazesinin, Ankara'da bir kamu kurumunda çalışan eşinin isteğiyle Ankara'da toprağa verilmesinin düşünüldüğü öğrenildi.

Öte yandan Kırşehir Valisi Necati Şentürk, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şunları ifade etti: "Dün Ankara'da yine alçakça, haince bir saldırı gerçekleşti. Maalesef bir kısmı asker 28 tane vatandaşımız şehit olmuş, 61 personel de yaralanmıştır. Askeri personellerimizden şehit olan İbrahim Baran, Kaman ilçemize bağlı Başköy'dendir. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz." CİHAN
<< Önceki Haber Ankara'daki patlamada Kırşehir'den bir şehit var Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER