Annesinin kaçırıldı dediği Suriyeli bebek ölü bulundu


Şişli'de Suriyeli bir anne 3 aylık bebeğinin kaçırıldığını iddia etti. Polis yaptığı çalışmada annenin yalan söylediğini ve emzirirken ölen bebeğini metruk bir binaya bıraktığını tespit etti. Gözaltına alınan baba ve anne ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Olay Halide Edip Adıvar Mahallesi'nde yaşandı. İddialara göre yol kenarında dilencilik yapan Suriye uyruklu bir kadın 'Çocuğum çalındı' diyerek bağırmaya başladı. Olay yerine gelen polis ekipleri çalışma başlattı. Suriye uyruklu Emine S.'nin polise, "Bir otomobil yanıma yaklaştı. Bebeğimi kucağımdan çekip aldılar. Daha sonra kaçtılar. Plakasını alamadım." dediği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri güvenlik kameralarını inceleye aldı. Araştırmada kadının dediği saatte olay yerinde bir kaçırma görüntüsü bulunmadı. Detaylı incelemede dilenen Suriye uyruklu kadının bebeği ile yürüdüğü ve daha sonra aynı kadının bebeksiz geri döndüğü görüldü. Tekrar sorgulanan Suriye uyruklu Emine S. yalan söylediğini itiraf etti. Ağlayarak ifade veren anne, bir gün önce çocuğunu emzirirken uyuya kaldığını, uyandığında ise kız bebeğinin öldüğünü fark ettiğini söyledi. Korktuğunu, bu nedenle bebeği metruk bir binaya bıraktıktan sonra kaçırıldığı yalanını söylediğini anlattı. Emine S.'nin "Bebeğim neden öldü, bilmiyorum. Yaptığımdan çok pişmanım." dediği belirtildi.

Savcılık talimatıyla emniyetteki ifadeleri alınan baba Fydan A. ve anne serbest bırakıldı. Bebeğin kesin ölüm nedenin ise Adli Tıp Kurumu'nda yapılacak incelmenin ardından belirleneceği ifade edildi. CİHAN
<< Önceki Haber Annesinin kaçırıldı dediği Suriyeli bebek ölü bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER