Antalyaspor'dan indirimli kombine almak için son 1 hafta


Antalyaspor'dan indirimli olarak kombine almak isteyen taraftarlar için son bir hafta kaldı. Kırmızı – beyazlı takımın ligde geride kalan Beşiktaş maçı dahil tüm iç saha maçlarını izlemek isteyenler 135 ila bin 200 TL arasında indirimli fiyattan kombine alarak takımın maçlarını izleme fırsatı bulabilecek.

Süper Lig'de mücadele eden Antalyaspor, ligin 9. haftası itibarıyla artık maçlarını yeni yapılan 33 bin kişilik Antalya Arena'da oynayacak. Bu stadyum için sezon başından bu yana kombine satışları devam ederken indirimli fiyatlarda ise son bir haftanın kaldığı belirtildi. 21 Ağustos'tan bu yana satışları devam eden indirimli kombinelerden yararlanan taraftar sayısının ise 9 bine yakın olduğu öğrenildi.

Antalyaspor'un sezon başında satılığa çıkardığı kombine fiyatları şu şekilde belirlenmişti: Kale arkası güney ve kuzey tribünü 135 TL, doğu tribünü maraton 350 TL, batı alt yan 800 TL, batı tribünü alt orta ise bin 200 TL.

Antalyaspor'dan alınan bilgiye göre bu fiyatların 20 Ekim'de son bulacağı taraftarların bu tarihten itibaren yeni fiyat uygulaması üzerinden kombine sahibi olacağı öğrenildi.

GEÇERLİ OLACAK YENİ FİYATLAR

Antalyaspor'un uygulamaya başlatacağı zamlı kombine fiyatları ise şu şekilde oluşacak:
Kale arkası kuzey ve güney tribünü 150 TL, doğu tribünü maraton 500 TL, batı tribünü alt yan bin TL, batı tribünü alt orta bin 500 TL, VIP batı tribünü ise 5 bin TL.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor'dan indirimli kombine almak için son 1 hafta Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER