Antalyaspor Teknik Direktörü: Maçı kazanacağımızı hissettim


Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, Çaykur Rizespor maçını her türlü kazanacaklarını hissettiğini ve bildiğini söyledi.

Süper Lig 2015 - 2016 Hasan Doğan Sezonu'nun 22. hafta karşılaşmasında Antalyaspor, evinde Çaykur Rizespor'u konuk etti. Karşılaşma 2 - 1 Antalyaspor'un üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşma sonrası her iki takım teknik direktörleri maçı değerlendirdi. Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, iki takım için de önemli bir maç olduğunu, karşılaşmanın da beklenen şekilde gerçekleştiğini kaydetti. Antalyaspor'un hafta boyunca zorluklara karşı çalışmalarını gerçekleştirdiğini aktaran Jose Morais, "Oyunu defansif anlamda daha fazla domine ediyoruz. Her türlü maçı kazanacağımızı hissediyor ve biliyordum." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor karşılaşmasının çok kaliteli bir maç olduğunu ifade eden Jose Morais, Antalyaspor'un çok gol pozisyonuna girdiğini, takımının çok iyi oyunu kontrol ettiğini vurguladı. Rize'nin de kolay rakip olmadığını hatırlatan Morais, "Son bitiminde de bunu gösterdi. Bugün Antalyaspor iyi bir maç çıkardı sonuca da yansıdı oyuncularımı tebrik ediyorum. Henüz istediğim seviyede değil. 2 hafta dışarıda oynayacağız. Tabii ki Eto'o geri dönecek. Kazanacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki maçı da Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok." ifadelerini kullandı.

'5 MAÇTA 4 PENALTI YEDİK'

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ise oyunda 1 - 0 öne geçtikten sonra topun ve oyunun kontrolünü rakibe verdiklerini, son 5 maçta 4 penaltı yediklerini, penaltı pozisyonundaki oyuncusunun da elinin rakip oyuncunun elinde olduğunu, ancak neticesini bilmediğini belirtti. Penaltı golü ile beraberliğin sağlandığını ve daha dikkatli olmaları gerektiklerini savunan Karaman, "İkinci yarıya iyi başladık. Antalyaspor'da topa basan, orta sahada ve forvette oyuncuları var. İkinci golü düşünürken ikiyi biz yedik. Kalan bölümlerde tempoyu artırmaya çalıştık. Ancak olmadı." değerlendirmesinde bulundu.

Maç sonrasına eklenen 5 dakikanın kısa olduğunu kaydeden Karaman, minimum 8 - 10 dakika uzatma süresinin olması gerektiğini, çok önemli 3 oyuncularının da eksik olduğu için oyuncu seçiminde bazı zorluklar yaşadıklarını aktardı. Kendilerinin alt sıralarında bulunan takımlarla aradaki makasın da daraldığını anlatan Karaman, sözlerini şöyle tamamladı: "Bunun üstesinden geleceğiz. Bu mevcut kadro içerisinde teknik heyet olarak bazı ayarlamalar yapacağız. Sonuçları almaya çalışacağız. Antalyaspor'u tebrik ediyorum. Bundan sonraki maçlarda bol şans dilerim." CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor Teknik Direktörü: Maçı kazanacağımızı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER