Antalyaspor teknik sorumlusu Göksu: Kazanamadığımız için üzgünüz


Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, kazanamadıkları için üzgün olduklarını, seyircilerine en kısa zamanda 3 puan hediye edeceklerini söyledi.

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nun 13. hafta maçında Antalyaspor evinde Osmanlıspor ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşma sonrası basın toplantısında maçı değerlendiren Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mustafa Ati Göksu, kazanmak için her şeyi yaptıklarını ancak başaramadıklarını ifade etti. Karşılaşmayı iki devre olarak ele almak gerektiğini açıklayan Göksu, ilk yarıda rakip takımın pozisyonlar bulduğunu, ikinci yarıdaki oyunla da kendilerinin oyuna ortak olduğunu aktardı.

Rakip takımın gol bulduktan sonra oyunun hakimiyetinin kendilerine geçtiğini ifade eden Göksu, "Golden sonra da futbolcu kardeşlerimiz kazanmak için oyun disiplinden çıkmadan herşeyi yaptılar. İkinci golü de bulabilirdik ama zaman yetmiyor. Hakemler hakkında konuşsak ceza kelimesi kullanılıyor." dedi.

Kazanmak için seyircilerinin desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını söyleyen Göksu, 12. adamın her şeyi yaptığını, 3 puanı hediye edemedikleri için üzgün olduklarını, en kısa zamanda 3 puan geleceğine inandığını kaydetti.

"KLAS AYAK SON DOKUNUŞU YAPTI"

Osmanlıspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, deplasmanda oynanması gereken bir anlayışla sahaya çıktıklarını ve bu şekilde de mücadele ettiklerini belirtti.

Maç için tüm hazırlıkları da ona göre yaptıklarını aktaran Akçay, Antalyaspor'un, dünyaca ünlü oyuncusu Samuel Eto'o ile ilgili ise şunları söyledi:

"Klas bir ayak son dokunuşu son saniyelerde yaparak kazanabileceğimiz müsabakayı berabere bitirdik. Pozisyonlarımız vardı. Son asistler pasların kalitesi bence yeterince iyi olmadı. Bu da bize iki puanı kaybettirdi."
teknik-sorumlusu-Goksu-Kazanamadigimiz-icin-uzgunuz-1948957.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor teknik sorumlusu Göksu: Kazanamadığımız... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER