Antalyaspor Teknik Sorumlusu: İyi oyunu skora yansıtamadık


Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, çok iyi top oynadıklarını ancak skora yansıtamadıklarını söyledi.

Süper Lig'in 17'nci haftasında Antalyaspor evinde Gaziantepspor'u konuk etti. Karşılaşma 0-0 beraberlikle sona erdi. Maç sonrası her iki takım teknik adamları maçı değerlendirdi. Antalyaspor Teknik Sorumlusu Mehmet Uğurlu, basın toplantısına 3 puan almış takımın hocası olarak gelmeyi çok istediğini ancak olmadığını ifade etti.

İlk ayrıda özellikle çok iyi top oynadıklarını kaydeden Uğurlu, "Çok iyi top oynadık iyi oyunumuzu skora yansıtamadık. Böyle devam ettiği sürece oyuncu anlayışı istekli oluşu bizi memnun ediyor. Hazırlıklarımız ona göre devam edecek. İkinci yarı bir sıkıntı yaşamadan devam edeceğiz." dedi.

MUTLU TOPÇU: DEPLASMANDA ALINAN 1 PUANDA İYİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Mutlu Topçu, Antalyaspor maçından önce kırmızı beyazlı takımın içerde oynadıkları maçlara baktıklarını, sadece 1 mağlubiyeti olduğunu ifade etti. Antalya'nın diğer maçlarını ya kazandığını ya da berabere tamamladığını hatırlatan Mutlu Topçu, Antalyaspor'un ayrıca ofansif anlamda çok güçlü bir rakip olduğunu, 17 haftada buldukları en çok gol pozisyonlarından bir tanesine bu maçta girdiklerini açıkladı.

Galip gelecek pozisyonlara da girdiklerini anlatan Gaziantepspor Teknik Direktörü Topçu, "Galip gelecek pozisyonlara da girdik. Gol olmadı. Deplasmanda alınaın 1 puanda iyi bir oyundur. Yerimiz itirabarıyla da önemli bir puan oldu. Devre arasında yapacakları transferlerle daha iyi bir takım oluşturmaya çalışacağız." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Antalyaspor Teknik Sorumlusu: İyi oyunu skora yansıtamadık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER