Arda Turan: Bir nebze armağan verebildiysek ülkemize ne mutlu bize


A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda'yı 1-0 yenerek EURO 2016 Fransa finallerine direk gitme hakkını kazanan ay yıldızlı ekipte oyuncular buruk bir mutluluk yaşarken, takım kaptanı Arda Turan, "Bir nebze armağan verebildiysek ülkemize ne mutlu bize." dedi.

Arda Turan, İzlanda galibiyeti sonrası saha içinde gözyaşlarına hakim olamadı. Hüngür hüngür ağlayan A Milli Futbol Takımı kaptanı Arda Turan, yaptığı açıklamada ise yaşanan terör olaylarına atıfta bulunarak, "Bir nebze armağan verebildiysek ülkemize, ne mutlu bize." dedi.

EURO 2016 finallerine doğrudan katılma hakkı elde eden milli takımın kaptanı Arda Turan maçın ardından saha içinde hüngür hüngür ağladı. Arda Turan maçın yayıncı kuruluşu Show TV'ye yaptığı açıklamada, "Türk halkının başı sağolsun, en içten paylaşıyoruz üzüntüyü." diyerek şunları söyledi:

"Türk halkının başı sağolsun, en içten paylaşıyoruz üzüntüyü. Letonya'dan sonra 'hayal satmıyoruz savaşacağız' dedik. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum, emek verdiler, inandılar. Taraftarı, basını; onlar eleştiriyor. Biz eleştiriyoruz. Güzel şeyler, paylaşıyoruz, bir nebze armağan verebildiysek ülkemize ne mutlu bize. Bu seviyelerde olmak önemli. O bayrağı dalgalandırmak önemli. Bu takım bir yere gidince başarabilecek güçte."
CİHAN
<< Önceki Haber Arda Turan: Bir nebze armağan verebildiysek ülkemize ne... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER