Arda Turan'dan itiraf

Arda Turan, Barcelona formasıyla eski takımı Atletico Madrid'e karşı oynamanın garip bir duygu olduğunu söyledi.

Arda Turan'dan itiraf

Barcelona’da forma giyen milli gururumuz Arda Turan, Barelona forması ile Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak istediğini söyledi. Yasak döneminde kiralık olarak takımdan gitmeyi hiç düşünmediğini söyleyen 29 yaşındaki futbolcu, eski takımları Atletico Madrid ile oynadıkları maçta kendini garip hissettiğini söyledi.

“Kendimi garip hissettim, çünkü uzun zamandır onlarla oynuyordum. O insanlar benim için çok özel ve hep öyle olacaklar. Öte yandan sadece kendi takımıma yardımcı olmaya odaklandım.”

“Asla kiralık olarak takımdan gitmeyi düşünmedim. Çok zor zamanlar geçirdim ve Aleix’ten daha tedirgin idim. O zaten kendi evinde idi. Bense buraya yeni gelmiştim. Çok koşmaktan yorulduğum için Atletico Madrid’den ayrılmak istiyorum diye bir cümle asla kullanmadım. Bu bir yalan. Buraya Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak için geldim. Atletico ile buna çok yaklaşmıştım.”

KRAMPON FIRLATMAM HATAYDI

“Krampon fırlatmak benim için hataydı. Sahaya karakterimi yansıtırım. Luis Enrique agresif futbolu seviyor. Takım ruhu ve kaliteyi bir arada yaşatıyor. Takıma agresif bir yapı getirdi.”
<< Önceki Haber Arda Turan'dan itiraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER