Arınç için öyle ifadeler kullandı ki...

Tehdit imalı yazılar yazmasıyla tanınan Cem Küçük, Manisa’daki operasyonlarını eleştiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ’emekliye' ayırdı.

Arınç için öyle ifadeler kullandı ki...

Arınç için ‘tekaüt’, yani ’emekli’ ifadesini kullanan Küçük, “Korkaklarla, pısırıklarla yol yürünmez” dedi.

‘Ayıptır, günahtır’ demişti


NTV canlı yayınında önceki gün Oğuz Haksever’in sorularını yanıtlayan Arınç, Manisa’da ‘paralel yapı’ iddiasıyla bazı dernek ve vakıflara yapılan baskınlar hakkında şunları söylemişti:  “Ben şimdi Manisa’ya oy verin diyeceğim, dedim de zaten. Bana demezler mi ‘Biz seni tanıyoruz, seviyoruz. Ama sen de bizim sevdiğimiz adamları basıyorsun örgütçü gibi. Emniyet müdürü şöyle yapıyor, böyle yapıyor’ dese ben ne diyeceğim? Ayıptır, günahtır.”

Arınç’a cevap verdi, baskınları savundu

Arınç’ın bu ifadelerine, ‘kendi mahallesi’nden gelen sert eleştirilerin ardından Yeni Şafak’taki yazılarına son verilen ve yine hükümete yakın Star gazetesinde yazmaya başlayan Cem Küçük’ten cevap geldi.

‘Bize Kahraman Şerif’ler lazım!’ başlıklı bugünkü yazısında kentteki operasyonları gerçekleştiren Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren’i kutlayan Küçük, “Gerçekleştirdiği operasyonlardan dolayı paralel çetenin hedefinde olan Ceren’in yaptıklarına bakınca devletine bağlı biri olduğunu hemen görüyorsunuz” dedi.

Bazı tekaüt siyasilerin…

Tayfur Erdal’ın yaptıklarının 80 ilin emniyet müdürüne örnek olması gerektiğini savunan Küçük, ’emekli siyasi’ anlamına gelen ‘tekaüt siyasi’ ilan ettiği Arınç’ın sözlerine atıfla, şunları söyledi: “Bazı tekaüt siyasilerin “Ben şimdi nasıl oy isterim” demesinin bir mantığı yok. Halk tam da bu operasyonlardan dolayı oy verir. Kendilerini tehdit eden insanlara karşı polis vatandaşını korumak zorundadır.”

Korkaklarla, pısırıklarla yol yürünmez

Manisa Emniyet Müdürü Ceren’e ‘devletin arkasında olduğu’ güvencesini veren Küçük, “Onun gittiği yol doğrudur. Korkaklarla, pısırıklarla yol yürünmez. Bize Kahraman Şerif’le lazım, ödlekler değil.” diye yazdı.
<< Önceki Haber Arınç için öyle ifadeler kullandı ki... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER