Artvin'de öğrencilerden örnek davranış


Artvin Gazi Ortaokulu öğrencilerinden Burcu Kotanoğlu (13), Sudem Saraç (11), Sonay Çokadar (11) okula giderken yol kenarında buldukları bir miktar parayı Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'ye teslim etti.

Öğrencileri makamında kabul eden Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yaptıkları bu örnek davranıştan dolayı öğrencileri tebrik ederek, hediye verdi. Başkan Kocatepe, "Her şeyden önce ülkemizin böyle dürüst, ahlaklı, haramı helali bilen gençlere ihtiyacı var. Sizler bu anlamda yaşıtlarınıza çok güzel bir örnek oldunuz. Sizleri bu yüzden ayrıca tebrik ediyorum. İlimiz de bu tür örnek davranışlara sıkça şahit oluyoruz. Sizin gibi kardeşlerimizi gördükçe ülkemiz adına, geleceğimiz adına onur duyuyor, ümitleniyoruz. Ülkemiz sizin gibi gençler sayesinde müreffeh, mutlu huzurlu, hak hukuk bilen insanlar yetiştiriyor diye seviniyoruz." dedi.

Ortaokullu öğrenciler, öğle arası sonrası okula giderken yol kenarında bir miktar para gördüklerini, o paranın ihtiyaçlı birine ait olabileceğini düşündüklerini ve parayı sahibinin bulunup ulaştırılması için Artvin Belediyesi'ne teslim etmek istediklerini söyledi.

Bunun üzerine Artvin Belediyesi zabıta ekipleri anons yaparak paranın sahibine ulaşmaya çalıştı. CİHAN
<< Önceki Haber Artvin'de öğrencilerden örnek davranış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER