Artvin'de trafik kazası: 8 yaralı


Artvin il merkezi Kuap Mezrasında meydana gelen trafik kazasında biri çocuk 8 kişi yaralandı.

Artvin'den 20 km uzaklıktaki mezralarına bir kamyonet ile misafirleriyle giden Durmuş ailesi piknik yaptıktan sonra saat 12.00 sıralarında çam sakızı toplamak ve misafirlere etrafı gezdirmek için kamyonetle yola devam etti. Rampada duran kamyonun freninin boşalması sonucu araç geri doğru yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra 6 metre yükseklikte bir çukura düştü. Kazada kamyonda bulunan; Recep Durmuş(39), Ahmet Durmuş(41), Dursun Durmuş(54), Mehmet Durmuş(47), Ali Can Durmuş(15), Zekeriya Veziroğlu(60), Muhammet Sait Veziroğlu(10) ve Davut Avcı(42) yaralandı. 112 Acil Servis'e kazanın haber verilmesinin ardından bölgeye ambulanslar sevk edildi.

Kazayı görerek 112 acil servisini arayıp bilgi veren Selçuk Gümüş yaşananları şöyle anlattı: "Bir sesler geldi, bizde koşarak geldik. Baktık araba devrilmiş. Buralardan telefon çekmiyor, tepeye çıktım, 112'yi aradım. Daha sonra kaza yerine geldim 2-3 kişi arabada sıkışıktı onları çıkardık. 20-25 dakika sonra ambulanslar geldi, yaralıları aldı götürdüler."

Yaralılar 2,5 saat içinde Artvin Devlet Hastanesi'ne ulaştırıldı. Yaralılar arasında bulunan Zekeriye Veziroğlu'nda tespit edilen omurilik zedelenmesi nedeniyle Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Diğer yaralıların Artvin Devlet Hastanesinde tedavilerine devam ediliyor. Yaralıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. CİHAN
<< Önceki Haber Artvin'de trafik kazası: 8 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER