Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde değişim


Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde devir teslim töreni yapıldı.

Vali Cirit'in makamında gerçekleştirilen devir-teslim töreninde konuşan Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uzm. Dr. Kerim Yeşildağ, "İnsan odaklı sağlık hizmetlerinde çağdaş normların uygulandığı, çalışanların gerçekten mutlu olduğu ve engellerin olmadığı, herkesin rahatlıkla ulaşabildiği, sağlıklı ve güvenli sağlık hizmetinin verildiği uluslararası sağlık pazarında etkili liderler arasında olmayı vizyon edindik." dedi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreterliği'nde kuruluştan bu yana Tıbbi Hizmetler Başkanı olarak görev yapmakta olan Op. Dr. Ömer Faruk Yağlı'nın İstanbul'a atanmasından sonra boşalan görev yerine Artvin Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi olarak görev yapan Op. Dr. İrfan Akalın atandı. Artvin Devlet Hastanesi Hastane Yöneticiliği'ne Kalp ve Damar Cerrahı Op. Dr. İbrahim Düzcan, İdari Hizmetler Başkanlığı'na ve Mali Hizmetler Başkan Vekilliği'ne Üroloji Uzmanı Op. Dr. Serkan Özcan getirildi.

Törenin ardından Genel Sekreterlik ekibi gündemde olan Şehir Hastanesi, Eğitim Araştırma Hastanesi, Onkolloji Ünitesi, Anjiyo Ünitesi ve Sintigrafi Ünitesi projelerini Vali Cirit'e ileterek, projelerin hayata geçirilmesinde tam destek aldı. CİHAN
<< Önceki Haber Artvin Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'nde... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER