Arzu Özyiğit: Ülkemize sevinç yaşatmak istiyoruz


2016 Rio Olimpiyatları'nda yer alabilmek için mücadele edecek A Milli Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Olimpiyat Elemeleri maçlarını Fransa'nın Nantes şehrinde oynayacak.

Rakipleri Kamerun ve Arjantin ile B Grubu'nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın başarılı olacağına inandığını söyleyen A Milli Kadın Basketbol Takımı Menajeri Arzu Özyiğit, rakipleri ve grubu değerlendirirken, Rio yolunda ümitli olduklarını belirterek, "Ülkemize sevinç yaşatmak istiyoruz." dedi.

İsviçre'nin Cenevre kentinde düzenlenen 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri kura çekimini yerinde takip eden Menajer Arzu Özyiğit, daha önce 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'na katılarak tecrübe kazanan ay yıldızlı ekibin bu başarıyı da elde edeceğini belirterek şunları söyledi:

"Olimpiyatlar'a bir kez katılma başarısı gösteren ve bu kez de 2016 Rio Olimpiyat Elemeleri'ne katılan takımımız bizi çok mutlu etti. Kuramızın da iyi olduğunu düşünüyorum. Ülkemize bu başarıyı armağan etmek ve sevinç yaşatmak istiyoruz. Umarım A Milli Erkek Takımımız ile birlikte Olimpiyatlar'a katılıp basketbolun ülkemizde ne kadar geliştiğini tüm dünyaya gösteririz. Sezon biter bitmez çalışmalarımıza başlayıp en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyoruz. Bu gelişmenin Türkiye'deki tüm sporcular üzerinde çok olumlu bir motivasyon etkisi yaptığını düşünüyorum."
CİHAN
<< Önceki Haber Arzu Özyiğit: Ülkemize sevinç yaşatmak istiyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER