ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Feke ve Saimbeyli'de incelemelerde bulundu


Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürü Rahmi Pekar, bürokratlarıyla birlikte Saimbeyli ve Feke ilçelerini ziyaret etti.

Rahmi Pekar öncelikle, kısa süre öncesinde bir rahatsızlık geçiren Feke İlçe Belediye Başkanı Ahmet Sel'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Feke Belediye Başkanı Pekar'ın ziyaretinin kendisine büyük moral olduğunu belirten Sel, "ASKİ ilçemizde çok güzel çalışmalara imza atıyor. Susuzluk sorunu yaşayan bölgelerimize hemen müdahale ediyor. Genel Müdürümüz nezdinde emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Daha sonra Saimbeyli'ye giden Rahmi Pekar, Belediye Başkanı Mustafa Şahin Gökçe'yi makamında ziyaret etti. Yapılan ve yapılacak projelerin konuşulduğu ziyarette Başkan Gökçe, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin ilçelerdeki sorunlara anında müdahale ettiğini vurguladı. Gökçe, "Kırsaldaki vatandaşlarımızın yıllardır süregelen önemli problemleri var. Vatandaşlarımız ciddi boyutta sıkıntı çekiyor. Özellikle bu bölge, Saimbeyli, Feke, Tufanbeyli, hep sıkıntılı. Rahmi Pekar ASKİ Genel Müdürü olduktan sonra su ve altyapıyla ilgili sorunlarımız çözülmeye başlandı. İlçem için yapılanlara, vatandaşlarım adına teşekkür ediyorum. Devamının geleceğine de canı gönülden inanıyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaretin ardından gençlere ücretsiz hizmet veren Saimbeyli Gençlik Merkezi'ne giden ASKİ Genel Müdürü ve bürokratları, öğretmenler ve kursiyerler ile sohbet etti.

Akabinde ASKİ Saimbeyli Şubesi'ni ziyaret eden Genel Müdür Pekar, personellerle sohbet etti. Kırsaldaki vatandaşların ASKİ'nin çalışmalarından çok memnun olduğunu belirten Rahmi Pekar, çalışanlarına emeklerinden dolayı teşekkür etti.
CİHAN
<< Önceki Haber ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Feke ve Saimbeyli'de... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER