Aybaba: Bizim için bundan sonraki her maç önemlidir


Eskişehirspor, Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 13. haftasında sahasında cumartesi günü Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik direktör Samet Aybaba, Konya maçında futbol adına güzel şeyler yaptıklarını belirterek şöyle konuştu: "Futbol adına güzel şeyler yaptık. Arkadaşlarımı kutlarım Konya maçındaki mücadelelerinden dolayı. Keşke puana dönseydi. Futbol enteresan bir oyun her şeyi doğru yaparsınız ama şansınızın da yanınızda olması gerekir. Biz o maçı orda bıraktık şimdi önümüzdeki maça bakıyoruz onun için çok çalışıyoruz."

Cumartesi günü oynayacakları Mersin İdmanyurdu maçına da değinen Aybaba, "Mersin maçı çok önemli bir maç. Bizim için bundan sonraki her maç önemlidir. Ligin sonuna kadar mücadele edeceğiz. Konya'daki istekli arzuyu her maçta yansıtırsak bizim için kolay olacak. Eksiklerimiz çok bir üst nasıl çıkarız daha nasıl iyi oluruz başındayız biz. Önümüzdeki maçlara bakıyoruz ve odaklanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde saat 14.00'da başlayan antrenmanında oyuncuların ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon ve pas çalıştılar. Antrenman U21 ve U19 takımların karmasıyla yapılan hazırlık maçı ile son buldu.

Tedavisi süren Ali Şaşal sağlık ekibi eşliğinde çalışmalarına devam etti.
CİHAN
<< Önceki Haber Aybaba: Bizim için bundan sonraki her maç önemlidir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER