Aydın Büyükşehir Çeştepe ve Kuşadası'nda yerel hizmetler merkezi açtı


Aydın Büyükşehir Belediyesi, beldeden mahalleye dönüşen Çeştepe'de de bir yerel hizmetler merkezi açtı. Bundan önce Nazilli ve Didim ilçelerinde açılmıştı. Açılış törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Mehmet Fatih Atay, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP İl Başkanı Hikmet Saatçı, Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ve diğer vatandaşlar katıldı.

Açılış töreninde Büyükşehir Belediyesi Mehter Takımı, kısa bir konser verdi. Ardından konuşma yapan Başkan Çerçioğlu, "DSİ tarafından ilgili protokolle Aydın Büyükşehir Belediyesi adına yürütülen ve maliyeti Büyükşehir Belediyemiz'ce karşılanan içme suyu isale hattında, DSİ yüklenicisinin yapım işini bırakmasından dolayı Çeştepe Mahallesi'ne içme suyu verilmesi çalışması, Aydın-Denizli yolu geçiş bağlantısı ve Adnan Menderes Mahallesi'nden şebeke bağlantısı yapılarak kurumumuzca sorun çözülecektir. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Eğer DSİ bu işi yapmıyorsa Büyükşehir olarak biz yaparız." diye konuştu. Belediye hizmetlerini, yerel hizmet merkezleri açarak vatandaşın ayağına götürdüklerini belirten Çerçioğlu, "Yerel hizmet merkezi binamızı Çeştepe'de de açıyoruz. Bizler başkaları gibi vatandaşı ayağımıza çağırmayız, 'Eğer hizmet alacaksanız ayağımıza gelin.' demeyiz. Biz hizmeti vatandaşın ayağına getiririz. Burada belediyenizin kapandığına üzülmeyin, çünkü artık biz varız. Yeni hizmet binamız, Çeştepe'ye hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Protokol üyeleriyle birlikte Çeştepe Yerel Hizmetler Merkezi'ni hizmete açan Çerçioğlu, binayı gezdi, birimler hakkında bilgi aldı. Daha sonra Kuşadası ilçesine hareket eden Başkan Çerçioğlu, Davutlar Mahallesi'nde dördüncü yerel hizmetler merkezini hizmete açtı. CİHAN
<< Önceki Haber Aydın Büyükşehir Çeştepe ve Kuşadası'nda yerel hizmetler... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER