Aziz Akkaya: Oyuncularımız odaklarını kaybetti


A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Aziz Akkaya, grupta aldıkları ilk yenilgiye oyuncularının odaklarını kaybetmelerinin neden olduğunu söyledi.

2017 FIBA Kadınlar Avrupa Şampiyonası Elemeleri dördüncü maçında İsrail'e deplasmanda 63-62'lik skorla mağlup olan A Milli Takım'da, Başantrenör Aziz Akkaya ve Pınar Demirok maç sonu basın toplantısında konuştu.

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Başantrenörü Aziz Akkaya, maçla ilgili yaptığı açıklamada, agresif oynayamadıklarını belirterek, "Üç maç kazandıktan sonra oyuncularımız odaklarını kaybetti. İyi başladık. Ama sonrasında agresif oynayamadık. Rakibimize karşı yumuşak bir oyun oynadık. Ülkemizde oynayacağımız 2 maçımız daha var. O maçları kazanarak grubumuzu birinci sırada tamamlamamız lazım. İsrail'i tebrik ederim." dedi.

Milli oyuncu Pınar Demirok ise maçla ilgili yaptığı açıklamada, basit hatalar yaptıklarını belirterek, "Maça iyi başladık ama savunmada çok hata yaptık. İlk çeyrekte açtığımız farkı kapattılar. Basit hatalarla kaybettiğimiz için üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Akkaya: Oyuncularımız odaklarını kaybetti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER