Aziz Yıldırım: Bundan sonra maç akreditasyonları ben yapacağım


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, basının iç işlerine karıştığı yönünde şikayetlerini dile getirerek, bundan sonra Süper Lig ve Avrupa maçlarının akreditasyonunu kendisinin yapacağını söyledi.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu'nda yarın Ajax'la karşılaşacak Fenerbahçe'de Samandıra'da yapılan son antrenman öncesinde Başkan Aziz Yıldırım, basın mensuplarının yanına gelerek sert açıklamalarda bulundu.

Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile aralarında tartışma yaşandığı yönündeki haberlerle ilgili konuşan Aziz Yıldırım, "Cumartesi günü basınla ilgili konuşacağım. Biz sizlerin iş işlerine karışmıyoruz. Sizler de bizim iş işlerimize karışmayın. Terraneo burada gelin sorun. Onun görevi sportif direktörlük, kulüpte oturmayacak gelip burada oturacak. Biz kulüpte zaten arkadaşlarla oturuyoruz. Kavramadan ne olup bittiğini bilmeden haber yapıyorsunuz. Kızacağız bağıracağız gerektiğinde, sizler kavga etmeden mi yaşıyorsunuz? Ne güzel hayatınız varmış. Bizim hayatımız stresli maalesef. Bunlardan sonra bütün lig ve Avrupa maçlarında akreditasyonu ben yapacağım. Aleyhte yazan kimseyi sokmayacağım. Bu 30 sene öncesinin haberciliği. Bilim ilerledi teknoloji ilerledi. Buna göre haber yapılacak. Sizlere yakıştıramıyorum bu tür haberleri. Kavga da ederiz Fenerbahçe menfaati için. Sonra da biz dostuz. O bizim personelimiz. Tarihleri de yanlış. 4 tanesi bir araya geliyor... oturmuşsunuz ortak haber yapıyorsunuz. bundan sonra her gün patronlarınız ve sizlerle ilgili yalan haber yaptıracağım. Cevabını siz verirsiniz. Cumartesi beni iyi dinleyin." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım: Bundan sonra maç akreditasyonları ben... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER