Aziz Yıldırım: Nani'ye teklif geldi, satmayacağız


Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Portekizli futbolcuları Luis Nani'ye 20 milyon Euro'luk teklif geldiğini ancak satmayacaklarını açıkladı.

Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Aziz Yıldırım, Portekizli yıldıza yıllık 10 milyon Euro ücret teklif edildiğini kaydederek, "Nani'ye dün akşam Çin'den 20 milyon Euroluk bir teklif geldi. Niyetlensek teklifi 25 milyon Euro'ya çıkaracaklardı. Nani'yle konuştuk ve kendisini göndermeyeceğimizi söyledik. Çocuğa da yıllık 10 milyon Euro verdiler. O da kabul etmedi. Ona da buradan teşekkür ediyorum. Bize 'Takımı şampiyon yapacağım, sonra gitmek istersem müsaadenizi isterim' dedi. Biz de saygı gösteririz dedik." şeklinde konuştu.

"EMENİKE'Yİ ANLAŞIRSAK WEST HAM UNİTED'E KİRALAYACAĞIZ"

Geçen yıl takımda forma giyen Emmanuel Emenike'yle ilgili de bilgi veren Başkan Aziz Yıldırım, bu futbolcunun kulübün malı olduğunun altını çizdi. Nijeryalı futbolcu Emenike'nin İngiltere kulübü West Ham United'e kiralık transferi için görüşmeleri sürdürdüklerini anlatan Yıldırım, şunları söyledi:

"Emenike şu an kulübün malı. West Ham kiralık olarak istiyor. Biz de 1 milyon Euro kiralık bedeli istedik. 3.5 milyon Euro oldu. Artı 11 milyon Euro da 10 maçta oynarsa 11 milyon Euro satış hakkını vereceğiz. Arkadaşlar inceliyorlar, olursa imzalayacağız. İşimize gelmeyen durum olursa da imzalamayacağız."

Basında Teknik Direktör Vitor Pereira'nın Emenike'yi istemediği yönündeki haberleri de yalanlayan Yıldırım, Portekizli teknik adamın bu futbolcunun gelebileceğini söylediğini belirterek, "Emenike'yi sokağa atacak halimiz yok. Hoca da gelebileceğini söyledi. Şu an böyle bir durum yok. Kendisi gidiyor." dedi.

SALİH UÇAN KONUSU

Genç futbolcu Salih Uçan'ın da Roma'ya geçen sezon 2 yıllığına kiralandığını hatırlatan Yıldırım, "Salih'i 4 milyon Euro'ya kiraladık, 11 milyon Euro da satın alma opsiyonu var. Opsiyonu da Nisan ayında doluyor. Roma Kulübü, bizden onu bir başka İtalyan kulübüne kiralama yetkisi istedi. Biz de hayır kiraya verecekseniz İstanbul'a dönsün bizim ihtiyacımız var, kadromuzda bulunsun dedik. Bunun üzerinde kendi içlerinde tutmaya karar verdiler.ler ve ellerinde tuttular." değerlendirmesinde bulundu.

TARAFTARLARA SİTEM

Öte yandan Aziz Yıldırım, sarı lacivertli taraftarların Süper Lig'in 19. haftasında Çaykur Rizespor maçında futbolculara 'satılmış' tezahüratlarını da sert bir dille eleştirdi.

Yıldırım, "Bunu affetmem. Buradan onlara sesleniyorum: Bakın bir daha olursa sizi stada sokmam. Bunu yaparım haberiniz olsun. O oyuncular bizim değerlerimizdir. Ne kadar kızarsanız kızın o şekilde hitap etmek yanlıştır. Stada sokmam eski programa dönmeyelim." şeklinde konuştu.

CİHAN
<< Önceki Haber Aziz Yıldırım: Nani'ye teklif geldi, satmayacağız Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER