Bahçeli: TBMM'nin önceliği HDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırmak olmalı


MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin önceliğinin HDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırmak olması gerektiğini açıkladı. Milli vicdanın bu sayede müsterih olabileceğini belirten Bahçeli, "Kim vatana ihanet etmişse, kim teröre destek çıkmışsa, el birliği edelim, omuz omuza verelim, bu siyasi bölücülerin dokunulmazlığını kaldırarak doğruca adalete yollayalım." dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) partisinin grup toplantısında konuştu.

TBMM'nin önceliğinin HDP'lilerin dokunulmazlığını kaldırmak olması gerektiğini kaydeden MHP lideri, "Milli vicdan bu sayede müsterih olabilecektir. Kim vatana ihanet etmişse, kim teröre destek çıkmışsa, el birliği edelim, omuz omuza verelim, bu siyasi bölücülerin dokunulmazlığını kaldırarak doğruca adalete yollayalım. Davutoğlu, hodri meydan diyorsun, ama asıl Türk milletinin çağrısını ve talebini görmezden, duymazdan geliyor, HDP'yi yanına alıyorsun. Bu doğru değildir, aynı zamanda meşru ve ahlaki görülemeyecektir. Başbakan, risklerden bahsediyor, olası krizleri hatırlatıyorsun. Yaşayacağımız kadar risk vardır, muhatap olacağımız kadar da kriz ortadadır. Bekleyecek, erteleyecek, gecikecek hal ve zaman kalmamıştır. Adalet yerini bulsun, katillere methiyeler düzenler cezalandırılsın diyorsanız, çözüm belli, çıkış önümüzdedir." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Bahçeli: TBMM'nin önceliği HDP'lilerin dokunulmazlığını... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER