Bakan Ramazanoğlu, Diyarbakırlı kadınlara kadın sağlığı eğitimi verdi


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu Diyarbakır'daki ziyaretleri sürüyor. Valilikteki görüşmesinin ardından Kadın Sağlığı Projesi Tanıtım Toplantısı'na katılan Bakan Ramazanoğlu, meme ve serviks kanseri başta olmak üzere kadın üreme sağlığı, sağlıklı beslenme, fiziksel aktivitenin önemi, sigara bağımlılığı, sigaranın sağlığa zararları ile ilgili bir konuşma yaptı.

Bazı ziyaretlerde bulunmak için sabah saatlerinde Diyarbakır'a gelen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, ilk olarak Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy'u ziyaret etti. Buradaki ziyaretin ardından Bakan Ramazanoğlu, Diyarbakır Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından organize edilen Kadın Sağlığı Projesi Tanıtım Toplantısı'na katıldı. Yenişehir ilçesindeki Cahit Sıtkı Kültür Merkezi'nde yapılan toplantıya, AK Parti Diyarbakır eski milletvekili Oya Eronat'ın yanı sıra AK Parti Diyarbakır Kadın Kolları üyeleri ve kadınlar katıldı.

Bakan Ramazanoğlu, burada kadın sağlığı ile ilgili bir konuşma yaptı. Diyarbakır'ı ve Diyarbakırlıları çok sevdiğini anlatan Ramazanoğlu, burada olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Ramazanoğlu, "Burada kadim dostlarımız var. Yüreğimizin ve gönlümüzün bir parçası her daim burada. Kulağımız ve gözümüz buralarda." ifadelerini kullandı.

Bakan Ramazanoğlu, AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığı'nı ziyaret ettikten sonra akşam saatlerinde sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelecek. CİHAN
<< Önceki Haber Bakan Ramazanoğlu, Diyarbakırlı kadınlara kadın sağlığı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER