Balıkesir'de öğrenci servis minibüsü kaza yaptı

Balıkesir'de öğrenci servis minibüsü kaza yaptı

Balıkesir'de basketbol öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, başka bir arabaya çarpmamak için kaldırıma çıktı. Kazada bazı öğrenciler hafif yaralandı.

Kaza, Bandırma Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre servis minibüsü, yola çıkan bir arabaya vurmamak için refüjü aşarak karşı şeride geçti. Minibüste bulunan öğrencilerden biri hafif yaralanırken beşi ise yaşadıkları şok sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Seyir halinde olan 10 S 00179 plakalı minibüsün şoförü Tahsin Erbayrak, yol kenarından ana yola aniden çıkan başka bir minibüse çarpmamak için direksiyonu kırdı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden Erbayrak, kaldırımdaki aydınlatma direğini devirdi ve park halindeki bir arabaya çarptı. Minibüste bulunan 10 öğrenciden biri hafif yaralandı. Diğer öğrenciler de olayın şokundan dolayı cankurtaranlarla Atatürk ve Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hiçbirisinin hayati tehlikesi bulunmadığı bildirildi.

Kazayı görenler, servis minibüsünün tersten gelerek kaldırıma çıktıktan sonra önce direğe, sonra park halindeki bir otomobile ve ağaca çarptığını söyledi. Şoför Tahsin Erbayrak ise kazayı şöyle anlattı: "Önüme minibüs fırladı. Normal olarak emniyetten şehir merkezine doğru geliyordum. 10 tane öğrenci vardı. Hiçbirinde bir şey yok. Sadece birinin damağında ufak bir şey vardı." Erbayrak, ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kazada maddi hasar oluşan arabalar, kurtarıcılarla otoparka çekildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. CİHAN
<< Önceki Haber Balıkesir'de öğrenci servis minibüsü kaza yaptı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER