Bandırmaspor'da Nazillispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Bandırmaspor'da Nazillispor maçı hazırlıklarını tamamladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Bandırmaspor, hafta sonu oynayacağı Nazillispor müsabakasının hazırlıklarını Orta Ölçekli Sanayi Sitesi'nde bulunan tesislerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Alt yapı antrenörü Faruk Ahlatlı gözetiminde yapılan idman ısınma hareketleri ve yapılan çift kale maçla sona erdi.

İdman sonrasında gazetecilere açıklama yapan Bandırmaspor Kulüp Başkan Yardımcısı Göksel Karlahan, "Nazillispor müsabakasını kazanarak yükselişimizi sürdürmek istiyoruz. " dedi.

Geçen hafta oynanan Orduspor müsabakasıyla yükselişe geçtiklerini dile getiren Karlahan, "Bu yükselişimizi kendi sahamızda oynayacağımız Nazillispor müsabakasını kazanarak devam ettirmek istiyoruz. Son haftada alınan galibiyetin ardından takım içindeki moral ve motivasyon iyi. Sıralamada istenilen yerde değiliz. Favorisi olduğumuz maçlarda kişisel hatalar ve hakem hatalarından dolayı kaybettik. Sıralamadaki yerimiz bu olmamalıydı. Lig bizim için Orduspor müsabakasından sonra başladı. Bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Onu geçen hafta aldık. Bu hafta sonu saha ve seyirci avantajımızı kullanarak sahadan puanlarla ayrılmak istiyoruz. Hedeflerimizde sapma yok. Bandırmaspor, bu ligin şampiyon adaylarından biridir." ifadesini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber Bandırmaspor'da Nazillispor maçı hazırlıklarını tamamladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER