Bandırmaspor taraftarına özel alışveriş kartı

Bandırmaspor taraftarına özel alışveriş kartı

İş Bankası, Bandırmaspor taraftarlarına özel alış veriş kartı çıkardı. Bandırmaspor alış veriş kartı Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenen törenle tanıtıldı.

Tanıtım töreninde konuşan İş Bankası Bireysel Bankacılık Pazarlama Müdürü Serdar Arif Diktürk, "Günümüz ekonomisinde süratli bir değişim yaşanmaktadır. Bu değişim ağırlıklı olarak tüketici tarafında yaşanmaktadır. Her geçen yıl tüketici harcamalarından kartlı ödeme sisteminin aldığı payın yükseldiğini görmekteyiz. Bu oran 2015 yılında yüzde 40'lar seviyesine ulaşmış durumdadır. Bu tablo kredi kartı özelinde yapılan bu tür işbirliklerin ne kadar doğru bir tercih olduğunu desteklemektedir. İşte bu gerçeklerden hareketle öncelikle Bandırmaspor ile ortak paydamız olan müşterilerimizin beklentilerini karşılamak ve eş zamanlı olarak Bandırmaspor gibi geniş kitleleri arkasında sürükleyebilen kulübümüze maddi destek olabilmek adına bu kart çalışmasını Bandırmaspor yönetimi ile hayata geçirmeye karar verdik" dedi.

Bandırmaspor taraftar kartlarının çok sayıda faydasının bulunduğuna dikkat çeken Diktürk, "Öncelikle alışverişlerinde Bandırmaspor taraftarlarına çeşitli fırsatlar sunarken diğer yandan da kulübe maddi bir destek sağlıyor olacağız. Bandırmaspor Maximum Kart, Bandırmaspor taraftarlarının kulüplerine destek olma arzuları dikkate alınarak özel olarak tasarlanmıştır. Kartın en önemli özelliği, taraftarlara yaptıkları harcamalarda kazandırırken bir taraftan da bankamız tarafından Bandırmaspor Kulübü'ne maddi destek sağlanacaktır." ifadesini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber Bandırmaspor taraftarına özel alışveriş kartı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER