Başbakan Davutoğlu'ndan emniyet kemeri tavsiyesi


Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Bütün vatandaşlarımıza, ister kısa yolda olsun ister uzun yolda, ister önde oturuyor olsunlar ister arkada oturuyor olsunlar, mutlaka kemerlerini takmalaranı tavsiye ediyorum." dedi.

AK Parti'nin 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'na katılan Genel Başkan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir konuşma yaparak toplantıya katılanlara seslendi.

Davutoğlu toplantıya katılmak için Afyonkarahisar'a gelirken kaza geçiren milletvekillerine geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başbakan Ahmet Davutoğu, "Dün buraya gelirken trafik kazası geçiren İstanbul milletvekillerimiz Tülay Kaynarca ile Fatma Benli'ye, Trabzon milletvekilimiz Ayşe Sula Köseoğlu'na ve Antalya milletvekilimiz Sena Nur Çelik kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah muhafaza eylemiş. Allah kazadan beladan esirgesin cümlemizi. Bu kardeşlerimiz çok güzel bir yol arkadaşlığı için bir araya gelip Afyon'a doğru yola çıktıklarında bir güzel tedbir aldılar. Arkada oturanlar da dahil olmak üzere hepsi kemerlerini taktılar. Buradan da bütün vatandaşlarımıza seslenmek istiyorum. Eğer arkada oturan kardeşlerimiz kemerlerini takmamış olsalardı muhtemelen çok daha acı bir tabloyla karşılaşmış olabilirdik. Kardeşlerimizi bu tedbirleri dolayısıyla tebrik ediyorum. Bütün vatandaşlarımıza da ister kısa yolda olsun ister uzun yolda ister önde oturuyor olsunlar ister arkada oturuyor olsunlar mutlaka kemerlerini takmalarını tavsiye ediyorum. Allah kazadan beladan muhafaza eylesin."
emniyet-kemeri-tavsiyesi-1980614.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Başbakan Davutoğlu'ndan emniyet kemeri tavsiyesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER