"Basiretsiz siyasetçilerin elinde Düzce heder edilmiş durumda"


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Düzce milletvekili adayları Osman Çakmak ve Celal Kasapoğlu, seçim çalışmaları kapsamında köyleri de ziyaret ediyor.

Ozanlar köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Çakmak ve Kasapoğlu, vekil olarak seçildikleri taktirde yapacakları çalışmalardan bahsettiler. Ardından Gölyaka Sapağı, Üçyol ve Kapıcı köylerini ziyaret eden Çakmak ve Kasapoğlu, burada da özellikle gençlerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Çakmak, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Her yeri cennetten bir köşe olan ilimiz de maalesef basiretsiz siyasetçilerin elinde heder hale getirilmiş durumda. Geçen yıllar içerisinde daha iyi ve güzel günlere gitmesi gereken bir Düzce yerine ne yazık ki daha da geriye giden bir Düzce görüyoruz. Bunu değiştirmek sizlerin elinde. Düzce artık kabuğunu kırmalı, özlenen ve beklenen günlerine kavuşmalıdır. Bunun yolu sizlerin destekleri ve oylarıyla MHP iktidarında olacaktır. Bizlere inanın ve güvenin. Boşa çıkartmayacağımıza emin olun. Sözümüz namusumuzdur."

Yapacakları projelerin hepsinin gerçekçi temellere dayandığını, Düzce'nin hali hazırdaki sorunlarına da duyarsız olmadıklarını dile getiren Çakmak, seçilmeleri halinde önceliklerinin her zaman Düzce ve Düzce halkı olacağını sözlerine ekledi. CİHAN
<< Önceki Haber "Basiretsiz siyasetçilerin elinde Düzce heder edilmiş durumda" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER