Başkan Kocaoğlu: Hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine karıştırmadık

Başkan Kocaoğlu: Hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine karıştırmadık

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Küçük Menderes havzasındaki Ödemiş, Beydağ ve Kiraz ilçelerini ziyaret etti. Mahalle ve ilçe merkezlerinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Kocaoğlu, muhtarlar ve diğer vatandaşların taleplerini dinledi. Hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine karıştırmadıklarını belirterek, "Oy veren de, vermeyen de benim vatandaşım. İsterse bana sıfır oy çıksın, yine vatandaşımın hizmetini yapacağım." dedi.

Başkan Kocaoğlu, 30 Mart 2014'ten sonra hizmet sınırlarına bağlanan bölgelerde başlayan yatırımları incelemek için çıktığı Küçük Menderes turu kapsamında Ödemiş, Beydağ ve Kiraz'ı ziyaret etti. İlk olarak Ödemiş Seyrekli'de açılan su kuyuları ve 8 km.'lik içme suyu hattını inceleyen Kocaoğlu, bölgede İZSU tarafından yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ödemiş'te Türk Hava Kurumu'ndan kiralanarak Büyükşehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezi'ne dönüştürülen binayı gezdi. Beşgöz Caddesi ile Menderes Caddesi arasında yapılan kavşak düzenlemesi, Şehit Adnan Menderes Bulvarı'ndaki yol ve tretuvar çalışmalarını inceledi. Büyükşehir ekiplerinin, vatandaşların talebi üzerine Atatürk büstü yaptığı Kurucuova köyüne de uğrayan Başkan Kocaoğlu, köylülerle bir süre sohbet etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanan 430 taneyle birlikte yaklaşık 600 köye hizmet götürdüklerini ifade ederek, "İyi niyetle, samimiyetle çalışıyoruz. Daha önce bağlanan ilçelerimizde ne yaptıysak Ödemiş, Kiraz ve Beydağ'da da yapıyoruz. Çok şükür imkanlarımız var. Küçük Menderes'te büyük bir bölge şantiyesi kuracağız. Orada asfalt şantiyesini de faaliyete geçirip çalışmalarımızı daha da hızlandıracağız." diye konuştu.

Ödemiş'in ardından Beydağ'a geçen Aziz Kocaoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün makamında ilçe muhtarlarıyla biraraya geldi. Muhtarların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi, yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin, bölgenin kalkınması çalışmaları kapsamında Kent Koleji çatısı altında açtığı İpek Kozası El Ürünleri Kursu'nu da ziyaret eden Başkan Kocaoğlu, kursiyerler ve eğitmenlerden bilgi aldı. Proje kapsamındaki eğitim ve üretim çalışmalarını inceledi, talep ve önerileri dinledi.

Başkan Kocaoğlu, köylerden gelen talepler üzerine geliştirilen prefabrik cami projesinin, Kurudere'de hayata geçirilen ilk örneğini de yerinde gördü. Köy halkının büyük beğenisini toplayan projenin, ihtiyaç olan diğer bölgelerde de yapılacağını belirterek, bu sayede taleplere çok hızlı karşılık verebileceklerini söyledi.

Kocaoğlu, ilçedeki ziyaretleri kapsamında Beydağ Barajı'ndaki balıkçılarla da biraraya geldi. Beydağ Su Ürünleri Kooperatifi'nin isteği üzerine Büyükşehir Belediyesi'nin baraj gölü kıyısında kurduğu soğuk hava deposunun faaliyete geçmesinden dolayı büyük mutluluk duyduklarını dile getiren balıkçılar, Kocaoğlu'na teşekkür etti. Kocaoğlu, Karaoba Mahallesi'nde yapımı devam eden, Büyükşehir Belediyesi'nin köylerdeki düğün salonu, yemek ve taziye yeri ile pazar gibi her türlü sosyal tesis ihtiyacını karşılayacak çalışmayı da yerinde inceledi. Beydağ'ın ardından Kiraz'a geçerek Yeniköy, Haliller, İğdeli, Akpınar ve Bahçearası mahallelerini de ziyaret etti. Bahçearası'na ulaşımı sağlayan 6 km. uzunluğundaki yola Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sathi kaplama çalışmasını inceledi. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Kocaoğlu: Hizmetle siyaseti hiçbir zaman birbirine... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER