Başkan Korkut, sanayi esnafını ziyaret etti

Başkan Korkut, sanayi esnafını ziyaret etti

Erzurum merkez Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, sanayi esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Esnafın taleplerini de dinleyen Başkan sıkıntıların yerinde tespitini yaptı.

Erzurum Sanayi Sitesi'nde esnafla bir araya gelen Başkan Korkut işyeri sahiplerinin sıkıntılarını dinledi. Göreve geldiği günden itibaren esnaf ve vatandaşlarla beraber olduklarını belirten Korkut, "Gerek mahallelere yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların görüşleri, gerekse esnaflarımızın görüş ve önerileri bizlerin çalışmalarına ışık tutmaktadır. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Çözüm bulunması noktasında hep yanınızdayız." dedi.

Yakutiye Belediye Başkanı esnaf ve vatandaşın görüş ve önerilerini her zaman önemsediklerini de işaret eden Korkut, şunları kaydetti: "Esnaflarımız, ziyaretlerimiz esnasında bizden çalışma alanlarının ön bölümlerinin asfalt atılmasını talep ettiler. Bizde bu taleplerini hemen gerçekleştirdik. Vatandaş ve esnaf ziyaretlerimiz bu kapsamda önemlidir, işittiğimiz her sıkıntının hızla çözülmesini sağlıyoruz."

Sanayideki dükkanların ön bölümlerinde yollarının bozuk olmasından dolayı büyük sıkıntı çektiklerini söyleyen Sanayi Oto Tamircisi Emrullah Diyarbakır, "Başkanımız bize kapılarımızın önlerinin asfaltlanması için söz vermişti. O sözünde durdu. Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. Toz, toprak, kir ve pislikten bizi kurtardı." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Korkut, sanayi esnafını ziyaret etti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER