Başkan Sözlü: Kayseri maçına 17 bin taraftar bekliyoruz

Başkan Sözlü: Kayseri maçına 17 bin taraftar bekliyoruz

PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da Kulüp Başkanı Sedat Sözlü, pazar günü kendi sahalarında oynayacakları Kayseri Erciyesspor karşılaşmasına 17 bin taraftar beklediklerini söyledi.

Başkan Sedat Sözlü, "Bu maçı kazanmamız halinde büyük olasılıkla ligin ilk yarısını ilk 2 de bitireceğiz. Bu nedenle büyük taraftarımızın 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nı doldurmasını bekliyoruz." dedi.

Mavi lacivertli kulübün Asbaşkanı Kenan Şenbayrak, Başkan Vekili Tarkan Kulak ile stadyum ve taraftarlardan sorumlu yönetim kurulu üyesi İsa Önük'le birlikte basın toplantısı düzenleyen Başkan Sedat Sözlü, "Ligin ilk yarısında kendi sahamızda oynadığımız müsabakalardaki seyirci sayımız oldukça düşüktü. Adana Demirspor'a yakışan taraftar sayımıza pazar günü ulaşmalıyız. Ligin ilk yarısını ilk 2 de tamamlama açısından çok önemli bir müsabaka oynayacağız. Bu nedenle büyük taraftarımızı Kayseri Erciyesspor maçında takımını ateşlemesini bekliyoruz. Hepimiz pazar günü 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda buluşalım. Bu güzel şehrimiz başarının en büyüğüne layıktır." şeklinde konuştu.

Adana'nın asla Demirspor'suz düşünülemeyeceğini vurgulayan Asbaşkan Kenan Şenbayrak ise "Adana'da yaşayan ve bu kente gönül veren herkesi Adanalı olarak görüyoruz. Bu anlamda herkesin gücü ölçüsünde maddi ve manevi olarak Adana Demirspor'a destek vermesini bekliyoruz." diye konuştu.

Adana Demirspor'un Adana'nın rengi olduğunu vurgulayan Başkan Vekili Tarkan Kulak da "Bu rengi canlı ve parlak tutmak da bizlerin görevidir. Bu hafta oynayacağımız Kayseri Erciyesspor maçının önemini hep birlikte unutmayalım. O taraftarımızın 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nı şenlik havasına çevirmesini bekliyoruz. Ligin sonunda ipi göğüsleyeceğiz." şeklinde konuştu.

Yönetim Kurulu İsa Önük de birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber Adana Demirspor'un hak ettiği yere getirilmesi gerektiğini vurguladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Başkan Sözlü: Kayseri maçına 17 bin taraftar bekliyoruz Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER