Basketbol Federasyonu alt yapı antrenörleriyle buluştu

Basketbol Federasyonu alt yapı antrenörleriyle buluştu

Türkiye Basketbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu yetkilileri, altyapı antrenörleriyle buluştu.

Abdi İpekçi Spor Salonu Konferans Odası'nda gerçekleştirilen toplantıya Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, Merkez Hakem Kurulu Başkanı Emin Balcı, Merkez Hakem Kurulu Eğitim Koordinatörü Recep Ankaralı, TBF Yurtiçi Faaliyetleri ve Altyapı Organizasyonları Direktörü Necati Güler, İstanbul İl Hakem Kurulu Üyeleri ve İstanbul'da altyapı kulüplerinde görev yapan antrenörler ve idareciler katıldı.

İlk oturumda Merkez Hakem Kurulu Başkanı Emin Balcı başkanlığında İl Hakem Kurulu üyeleri ve İstanbul'da altyapı kulüplerinde antrenörlük yapan kişilerle görüşüldü.

Daha önce Merkez Hakem Kurulu'nun Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden antrenörlerle yaptığı toplantının benzeri olan görüşmede; altyapıda görev alan hakemlerin durumu konusunda fikir alışverişinde bulunuldu ve antrenörlerin görüşleri alınarak beklentileri öğrenildi.

Daha sonra gerçekleştirilen seansta ise Türkiye Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova'nın başkanlığında, İstanbul'da altyapıda görev yapan idareci ve antrenörlerle gelecek senenin altyapı statüleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantının sonunda önümüzdeki aylarda tekrar toplanıp gelecek senenin statülerinin son hallerinin tartışılmasına karar verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Basketbol Federasyonu alt yapı antrenörleriyle buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER