Başkomiser Mehmet Akif Üner: Reza Zarrab'ın önüne yatmayacağız!

Başkomiser Mehmet Akif Üner: Reza Zarrab'ın önüne yatmayacağız!

İranlı Reza Zarrab ve bakan çocuklarının da gözaltına alındığı yolsuzluk operasyonunu gerçekleştirenlerden eski Başkomiser Mehmet Akif Üner, sağlık kontrolünden geçirildi. Üner, "Reza Zarrab'ın önüne yatmayacağız!" diye bağırdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 8 Aralık Salı günü sabah saatlerinde, 17-25 Aralık 2013'te gerçekleştirilen yolsuzluk operasyonlarını yapan polislere ve bazı bürokratlara operasyon yaptı. 13 ilde gerçekleştirilen operasyonun İstanbul merkezli olduğu bildirildi. Gözaltına alınanlar arasında eski Mali Şube Müdür Yardımcısı Yasin Topçu ve eski Başkomiser Mehmet Akif Üner ile eski Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanı Mehmet Yeşilkaya da bulunuyor.

Gözaltındaki şahıslar bugün sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildi. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen şahıslar, geldikleri çevik kuvvet otobüsü ile yeniden Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Bu arada, sağlık kontrolü için hastaneye getirilen eski Başkomiser Mehmet Akif Üner, polislerle tartıştı. "Reza Zarrab'ın önüne yatmayacağız. Bunu herkes bilsin. Kim herkes elinden geleni ardına koymasın. Reza Zarrab'ın önüne yatmayacağız" diye bağıran Üner, güçlükle polis otobüsüne bindirildi. CİHAN

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER