Basri Durna: Terörle müzakere edilmez


Saadet Partisi Balıkesir Milletvekili adayı Basri Durna, terörle müzakere değil mücadele edilerek sonuç alınacağını söyledi.

Açılım sürecenin sonuç vermeyeceğini defalarca dile getirdiklerinin altını çizen Durna, "Terörle müzakere yapılmaz, mücadele edilir. Eli silahlı insanla, adam öldürmek için silahını kuşanmış kimselerle neyi müzakere edeceksin? Masada neyi tartışıp, neyi konuşacaksın? Onun için kısa sürede terörle baş edebilmek için müzakere değil mücadele etmek gerekir. Bu konuda tüm siyasi partilerin bir araya gelerek terörle mücadele konusunda ortak bir çalışma yapması kaçınılmazdır." dedi.

Saadet Partisi Balıkesir milletvekili adayı urna, sözlerini şöyle tamamladı: "Hepinizin bildiği gibi, 7 Haziran seçimlerinden bu yana milletçe bir tiyatro izledik. 'Akan kanı nasıl önleriz, ülkede huzuru, barış ve kardeşliği nasıl sağlarız?' diye kafa yorması gerekenler, tam tersine, 'Oylarımızı nasıl arttırırız' telaşına düştü. Ülke kaynakları siyasi ihtiraslar uğruna heba edilirken binlerce insanımız işsiz kalırken, on binlerce esnafımız kepenk kapatırken, çalışan tek şey milletvekillerinin maaşları oldu." CİHAN
<< Önceki Haber Basri Durna: Terörle müzakere edilmez Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER