Belediye eş başkan vekilleri çalışmaları denetledi


Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri, beraberlerindeki heyet ile kent merkezinde yapılan taş istinat duvar çalışmalarını denetledi.

Hakkari Belediyesi, 25 bin metreküp taş istinat duvar ihalesi işi kapsamında kentin Medrese Mahallesi'nde bulunan Bayındırlık kavşağı üzerindeki yol güzergahına 50 metre uzunluğunda ve 9 metre yüksekliğinde taş istinat duvar yapım çalışmalarını başlattı.
Çalışmaları, Belediye Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Nazmi Çuşkon beraberlerindeki belediye eş başkan yardımcıları, belediye encümenleri ve Fen İşleri Müdürlüğü heyeti ile birlikte denetledi.

Belediye Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Nazmi Çuşkon, Hakkari Belediyesi Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'nin tutuklanmasıyla yaşanan süreç ve yeniden başlatılan çalışmalara ilişkin yaptıkları açıklamada, "Halk iradesiyle seçilmiş Belediye Eş Başkanları Dilek Hatipoğlu ve Nurullah Çiftçi'nin tutuklanmalarıyla yaşanan hukuksuz durum karşısında büyük bir üzüntü içerisine girdik. Bugün tavır, durum, süreç ne durumda olursa olsun halkın iradesini sahipsiz bırakmayacağız. Büyük bir moral bozukluğu yaşıyoruz, fakat hiçbir şeyi kendimize engel saymadan işlerimize kaldığı yerden devam edeceğiz." dediler. CİHAN
<< Önceki Haber Belediye eş başkan vekilleri çalışmaları denetledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER