Galatasaray - Atletico Madrid maçının 11'leri belli oldu


Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında Galatasaray ile Atletico Madrid arasında oynanacak mücadelenin onbirleri belli oldu.

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, yeni sezonunu İspanyol ekip Atletico Madrid ile açıyor. Süper Lig'e iyi başlayamayan son şampiyonun tek hedefi alınacak bir galibiyetle hem son 16 hedefiyle başlayacağı sezona iyi bir giriş yapmak, hem de kötü gidişi durdurmak. Sarı kırmızılı temsilcimizde zorlu maçta 2 önemli eksik var. Sakatlığı bulunan Aurelien Chedjou ile Hamit Altıntop, bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Annesinin vefatı nedeniyle izinli olan ve gece geç saatlerde takım arkadaşlarına destek için kampa katılan Bilal Kısa ilk 18'de yer almadı.

Öte yandan Hamzaoğlu, Manchester City'den kiralanan stoper Jason Denayer'i bu sezon ilk kez sahaya sürerken, sezon başından bu yana stoper bölgesinde görev verdiği Hakan Balta'yı da orta sahaya kaydırdı. Son Mersin İdmanyurdu maçında onbirde başlayan Yasin Öztekin yedek kulübesine çekilirken Emre Çolak kendine ilk onbirde yer buldu.

Galatasaray'ın Real Madrid'den transferi Jose Rodriguez ise sezonun ilk Devler Ligi maçında şans bulamayarak yedek soyundu. Konuk takımda ise sadece Filipe Luis yok.

Türk Telekom Arena'da oynanacak mücadele, saat 21.45'te başlayacak. Karşılaşmayı Polonya Futbol Federasyonu'ndan hakem Szymon Marciniak yönetecek.

Takımlar maça şu onbirler ile başlayacak:

Stat: Türk Telekom Arena
Hakemler: Szymon Marciniak, Pawel Sokolnicki, Tomasz Listkiewicz (Polanya)
Galatasaray: Muslera, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Denayer, Lionel Carole, Selçuk İnan, Hakan Kadir Balta, Emre Çolak, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz
Atletico Madrid: Oblak, Juanfran, Godin, Gimenez, Siqueira, Tiago, Koke, Saul, Vietto, Griezmann, Jackson Martinez CİHAN
<< Önceki Haber Galatasaray - Atletico Madrid maçının 11'leri belli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER