"Beşiktaş'tayken hakeme rakibi neden eziyorsun dedim"


Süper Lig Hasan Doğan Sezonu'nda daha 7. hafta geride kalmasına rağmen hakem hataları tüm kulüplerin tepkisini çekiyor.

Hakem hatalarının hararetle tartışıldığı günlerde bir dönem Beşiktaş forması da giyen Fazlı Ulusal'dan gündem oluşturacak açıklama geldi. Hakemlerin büyük kulüpleri kayırdığını iddia eden Ulusal, Beşiktaş forması giydiği dönemde bazı hakemlere, "Rakibi neden bu kadar çok eziyorsun?" diye sorduğunu söyledi.

Süper Lig'de son haftalara hakem hataları damgasını vururken en dikkat çekici açıklamalardan birisi de bir dönem Beşiktaş forması da giyen Fazlı Ulusal'dan geldi. Siyah beyazlılara astronomik bir ücretle transfer olarak o dönem Türkiye gündemine yerleşen Ulusal, hakemlerin büyük takımları kayırdığını iddia etti.

Antalya'da yayın yapan VTV televizyonunda ekranlara gelen 'Kale Çizgisi' programında yorumculuk yapan Ulusal, hakem hatalarının endişe verici boyutlara ulaştığını söyledi. Beşiktaş'ta oynadığı dönemden örnekler veren Ulusal, "Hakemin bize ne kadar çok yardım ettiğini görüyordum. Maçın içerisinde bazı hakemlere 'Rakibi neden bu kadar çok eziyorsun?' diye sorduğumu da hatırlıyorum. Büyük takımlar her zaman her yerde korunuyor." diye belirtti.

Bu sezon da hakem kararlarının maç sonuçlarını direkt etkilediğini savunan Ulusal, "Ben televizyonda, taraftar tribünde, futbolcu sahada pozisyonu görüyor ama hakemler göremiyor. Ben bunların normal bir hata olduğunu düşünmüyorum." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber "Beşiktaş'tayken hakeme rakibi neden eziyorsun dedim" Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER