Bir anlık dalgınlığı 17 bin TL'ye mal oldu

Bir anlık dalgınlığı 17 bin TL'ye mal oldu

Seyyar satıcının bir anlık dalgınlığından yararlanan kişi ya da kişiler yaklaşık değeri 17 bin TL olan bin 300 adet Milli Piyango biletini alarak kayıplara karıştı.

Erzincan'da 23 yıldır Milli Piyango bileti satan Seydi Aslantaş (55), tezgahının etrafındaki kazı kazan çöplerini toplamak için döndüğünde tezgahındaki yaklaşık değeri 17 bin TL olan bin 300 adet biletin çalındığını fark etti. Aslantaş, biletleri kendisine getirene 2 bin TL vereceğini söyledi.

Olay 14.12.2015 günü saat 11.00 sıralarında şehrin en işlek yeri olan Vakıflar İşhanı önünde meydana geldi. Seydi Aslantaş'ın, toplamı 45 bin TL olan 3 bin 600 Milli Piyango biletinden 17 bin TL tutarında olan çeyrek, yarım ve tamdan oluşan koçan halindeki bin 300 adet bileti tezgahı üzerinden çalındı. Aslantaş, "Yerler kirli olduğu için toplamak istedim. Bir baktım tezgahta biletleri almış götürmüşler. Kaybım 15-17 bin TL civarında. Bazen şaka yapıyorlar. Belki de en samimi arkadaşım götürmüş olabilir. Kim götürdü ise bana ulaşsın. Kendi aramızda kalsın, ona bir zarar gelmesin. Belki şebeke de olabilir. Bilerek arka tarafıma kazı kazan kağıtları atmış olabilirler. Benim onları toplayacağımı hesap etmişlerdir." şeklinde konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber Bir anlık dalgınlığı 17 bin TL'ye mal oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER