Bombalı saldırıdan kurtulan sendikacı, kalbine yenik düştü


Ankara'da terör saldırısını hafif yaralı olarak atlatan Tüm Bel-Sen Edirne Şube Başkanı Esfet Duran geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Garı Kavşağı önünde, "Emek, Barış ve Demokrasi" mitingi öncesinde IŞİD terör örgütü mensubu 2 kişinin kendini patlatması sonucu 102 kişi hayatını kaybetti. Yüzlerce kişi ise yaralandı. Yaralananlar arasında Tüm Bel-Sen Edirne Şube Başkanı Esfet Duran da yer aldı. Canlı bombalı terör saldırısında bacağından hafif bir şekilde yaralanan Duran, olaydan yaklaşık 25 gün sonra kalbine yenik düştü.

Edirne merkeze bağlı Yenikadın Köyü'ndeki evinden çıkan sendikacı, arabasına binmeye çalıştığı sırada aniden fenalaştı. Olayı gören köylüleri durumu 112 Acil Servisi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Duran'ı hayata döndürmeye çalıştı. Ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen Esfet Duran kurtarılamadı. Hayatını kaybeden Duran için yarın Edirne Belediye Başkanlığı önünde bir tören düzenlenecek. Törenin ardından cenaze, Yenikadın Köyü'nde toprağa verilecek.
CİHAN
<< Önceki Haber Bombalı saldırıdan kurtulan sendikacı, kalbine yenik düştü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER