Botaş Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası'na 8 takım katılacak


Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 25-29 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilecek 12. BOTAŞ Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası için tesislerin hazır olduğunu söyledi.

Ataşbak, BOTAŞ Spor Genel Sekreteri Levent Erdem ve turnuva koordinatörü Bircan Taşkın ile makamında yaptığı toplantıda organizasyon hakkında bilgi aldı.

Adana'nın Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde ASKİ ve BOTAŞ Spor olmak üzere 2 takımla temsil edilmesinden gurur duyduğunu ifade eden Ataşbak, özellikle BOTAŞ Spor'un Türkiye'de ilklere imza attığını, Avrupa kupalarında ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini kaydetti.

BOTAŞ Spor Kulübü Genel Sekreteri Levent Ertem, turnuvanın her yıl üzerine koyarak daha kaliteli geçtiğini belirterek, kendilerine tesis ve diğer konularda tüm kolaylık gösteren İl Spor Müdürü Abdulkadir Ataşbak ile Menderes Spor Salonu görevlilerine teşekkür etti.

Menderes Spor Salonu'nda 5 gün sürecek turnuvaya ev sahibi BOTAŞ Spor'un yanı sıra Fenerbahçe, Abdullah Gül Üniversitesi, Adana ASKİ Spor, Canik Belediyespor, Hatay Büyükşehir Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyespor ve Orduspor takımları katılacak.

Bu arada 25 Eylül Cuma günü başlayacak turnuvanın ilk gün müsabakaları şöyle:
Saat 13.00 Ordu-Fenerbahçe
Saat 15.00 Adana ASKİ-Mersin Büyükşehir Belediyespor
Saat 17.00 BOTAŞ Spor- Canik Belediyespor
Saat 19.00 Abdullah Gül Üniversitesi-Hatay Büyükşehir Belediyespor
CİHAN
<< Önceki Haber Botaş Cup Kadınlar Basketbol Turnuvası'na 8 takım katılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER